Volleybalvereniging O.S.R.

Volleyballen doe je samen!

Volleybalvereniging OSR (Odoorn Slaat Raak) werd opgericht op 8 augustus 1966 tijdens een speciale vergadering in Hotel Scholte te Odoorn. Haar werkgebied is voornamelijk het zandgedeelte van de gemeente Borger-Odoorn, bestaande uit de dorpen Exloo, Odoorn, Klijndijk, Odoornerveen en Valthe. 

Ook volleyballers uit andere omliggende plaatsen kunnen uiteraard lid worden van OSR. Een ieder die lid wenst te worden, kan zich aanmelden via de diverse trainingsgroepen in de plaatsen Exloo en Odoorn (alleen mini's). 

De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de fraaie sporthal te Exloo. Een aantal teams speelt haar thuiswedstrijden op vrijdagavond.

UITSTEKEND WEEKEND OSR

Afgelopen zaterdag speelden 3 top teams van OSR hun thuiswedstrijd,

Alle 3 werden door OSR gewonnen. Om 16.00 uur stond de hoofdklasse wedstrijd OSR MC1 – Vonk Coevorden op de rol. MC1 speelde vol overgave deze wedstrijd, het publiek, wat in geruime mate aanwezig was kon een leuke wedstrijd zien, Al het hele seizoen staat OSR bovenaan en wilde dit na vandaag ook maar zo laten, Vonk mocht met lege handen terug naar Coevorden, setstanden 25-21,25-23,25-13, 25-23, met nog twee wedstrijden te gaan waarin minimaal een set gewonnen moet worden kan OSR het kampioenschap niet meer ontgaan, a.s. zaterdag zullen ze dat punt gaan ophalen in Coevorden, waar opnieuw tegen Vonk gespeeld gaat worden.

Dan begon om 17.30 OSR MB1 hun wedstrijd tegen Emmen’95 MB3, een negen tal jonge meiden uit Emmen kwam en wilde gezien de getalsovermacht met de volle buit mee terug naar Emmen. Helaas konden ze dat tegen de OSR meiden niet waarmaken en werd het uiteindelijk 2-1 voor OSR, ook hier kon men ontdekken dat de meiden van OSR steeds beter om weten te gaan met de geboden kansen. Het team draaide lekker en daardoor kwam Emmen er eigenlijk niet aan te pas in de 2e en 3e set. De setstanden waren dan ook 20-25, 25-14, 25-19. Door deze uitslag staat OSR MB1 op de 3e plek in hun competitie.

Dan tenslotte het vlaggenschip van OSR, wilde dit team Sleen en Kangaroe blijven volgen dan moest er vandaag weer met 4-0 gewonnen worden , ditmaal van Flash Nieuw Leusen D2, vorige week in de uitwedstrijd tegen Action lieten ze even een steekje vallen door daar een set met 30-28 te verliezen.

OSR begon met slechts 6 basisspeelster aan deze wedstrijd , zodat de bank aangevuld werd met meisjes uit de B en C jeugd. De 1e set startte OSR als vanouds en werd de tegenstander met een duidelijke set stand van 25-13 op zij gezet, de 2e set werd duidelijk heel lang overheerst door Flash , OSR kon maar moeilijk langs zij komen , maar zegevierde uiteindelijk wel met 25-22, de 3e set was een beetje het zelfde als de 2e set, een niet al te beste volleyballende tegenstander naam OSR mee op sleeptouw en dat resulteerde in een moeilijke setwinst van 25-18. Het ijs was gebroken en Flash liet zich in de 4e set gemakkelijk naar de slachtbank geleiden. OSR had de draai weer te pakken. Set winst van 25-13, een 4-0 dus . Door dit resultaat en de andere uitslagen van dit weekend betekent dat Sleen nog maar 1 punt voor staat op Kangaroe D3 en OSR D1. Spannende laatste 3 speelronden breken aan. Wie wordt de uiteindelijk kampioen in D1C?

Adres

  • Straat: Zuiderhoofdstraat 9
  • Postcode: 7875 BW
  • Plaats: Exloo

Contact

  • Telefoon: 0591-549515
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk op de kaart

Vul uw adres in voor een routebeschrijving

Kralensnoer van Exloo

kraal

De E in het logo van Exloo is een hanger voor aan een sieraad en is een verwijzing naar het Kralensnoer van Exloo dat in 1881 in Exloo is gevonden. Kralensnoer van Exloo